Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pina devin ca o crema. Se adauga iaurtul apoi faina in ploaie si se amesteca bine. Se int
Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pina devin ca o crema. Se adauga iaurtul apoi faina in ploaie si se amesteca bine. Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si pudrata cu faina. Se tine prajitura la cuptor 30min la foc potrivit. Intre timp se bat albusele spuma cu zaharul apoi se pun treptat fructele si se amesteca cu grija. Dupa cele 30 min se scoate prajitura, se unge cu gemul, se pun albusurile cu fructele si se pune din nou tava la cuptor, la foc mic de data aceasta pentru inca 20min, cat sa se intareasca albusul.
Se taie rece.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryDaca va spun ca sunt minunate aceste briose, ma credeti? Poate este greu sa va dati seama din poze ca este asa cum zic eu,...
Desert briose cu coacaze, ciocolata si bezeaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii