Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pina devin ca o crema. Se adauga iaurtul apoi faina in ploaie si se amesteca bine. Se int
Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pina devin ca o crema. Se adauga iaurtul apoi faina in ploaie si se amesteca bine. Se intinde aluatul in tava unsa cu ulei si pudrata cu faina. Se tine prajitura la cuptor 30min la foc potrivit. Intre timp se bat albusele spuma cu zaharul apoi se pun treptat fructele si se amesteca cu grija. Dupa cele 30 min se scoate prajitura, se unge cu gemul, se pun albusurile cu fructele si se pune din nou tava la cuptor, la foc mic de data aceasta pentru inca 20min, cat sa se intareasca albusul.
Se taie rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii