Se amesteca ouale cu zaharul, uleiul, lapte, amoniacul, faina si putina sare si se pregatesc 4 foi din aluatul obtinut. Acestea se pun la copt. Intre
Se amesteca ouale cu zaharul, uleiul, lapte, amoniacul, faina si putina sare si se pregatesc 4 foi din aluatul obtinut. Acestea se pun la copt. Intre timp se amesteca zaharul caramelizat cu laptele omogenizat cu faina. se lasa pe foc sa se ingroase, apoi se lasa la racit. Se freaca untul cu zaharul si se toarna peste crema obtinuta. Cand se raceste, se adauga esenta de rom si se umplu foile cu crema.
Prajitura se tine la rece pana la servire.
Alte retete de dulciuri:
Prajituri simple Ciocolata de casa Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii