Se amesteca bine oul, zaharul si uleiul. Se adauga condimentele, nucile macinate, praful de copt si dovlecelul ras (daca este foarte proaspat atunci s
Se amesteca bine oul, zaharul si uleiul. Se adauga condimentele, nucile macinate, praful de copt si dovlecelul ras (daca este foarte proaspat atunci se poate razali impreuna cu coaja).
Atentie insa! Dovlecelul sa nu fie mai mult de 400 de gr !
Se amesteca bine toata compozitia si se pune intr-o tava tapetata cu faina.
Alte prajituri recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu capsuni
Prajitura cu caise
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseVă invit la o felie de cheesecake pe care l-am pregătit împreună cu mezina familiei. Educatoarea Emiliei ne-a...
Desert cheesecake cu capsuni si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii