Pentru prajitura cu fructe se bat ouale spuma cu zahar, se adauga apa si uleiul, alternativ, iar la urma, faina.
Pentru prajitura cu fructe, se bat ouale spuma cu zahar, se adauga apa si uleiul, alternativ, iar la urma, faina. Compozitia se pune in tava tapetata cu ulei si faina; asezam fructele, apoi dam la cuptor la foc potrivit.
La sfarsit,prajitura cu fructe se pudreaza cu zahar vanilat si o lingura de zahar pudra. Cand s-a racit, o portionam.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii