Ingredientele se amesteca in vas mai mare, se adauga fructele taiate si se amesteca. Se obtine o compozitie densa care se toarna intr-o tava adanca de
Ingredientele se amesteca in vas mai mare, se adauga fructele taiate si se amesteca. Se obtine o compozitie densa care se toarna intr-o tava adanca de maime mijlocie si se da la cuptor incalzit dinainte, la foc mijlociu, se tine cca 20 – 30 minute pana se rumeneste. Se serveste pudrata cu zahar praf.
Alte retete prajituri recomandate
prajitura cu visine
Tarta cu capsuni
Tarta de capsuni
Inghetata de capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii