Ingredientele se amesteca in vas mai mare, se adauga fructele taiate si se amesteca. Se obtine o compozitie densa care se toarna intr-o tava adanca de
Ingredientele se amesteca in vas mai mare, se adauga fructele taiate si se amesteca. Se obtine o compozitie densa care se toarna intr-o tava adanca de maime mijlocie si se da la cuptor incalzit dinainte, la foc mijlociu, se tine cca 20 – 30 minute pana se rumeneste. Se serveste pudrata cu zahar praf.
Alte retete prajituri recomandate
prajitura cu visine
Tarta cu capsuni
Tarta de capsuni
Inghetata de capsuni
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciReteta de toamna rapida si gustoasa, dar pentru ca e foarte usor de facut, la noi o face vesnic cele doua maini ajutoare ale...
Mini pizza in foietajDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii