Se amesteca toate ingredientele si aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aluatul se poate decora cu bucatele de ananas date
Se amesteca toate ingredientele si aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aluatul se poate decora cu bucatele de ananas date prin faina (in acest caz putem renunta la condimente). Timpul de coacere este aproximativ 20 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie cubulete mai mici sau mai mari, in functie de preferinte. Se poate depozita zile intregi acoperita cu o folie de aluminiu.
Recomandari:
1. Pentru prepararea acestei prajituri ideal este laptele batut, dar daca nu aveti la indemana, se poate folosi si iaurt, sau chiar si kefir.
2. Dupa ce s-a racit se poate glazura cu ciocolata.
3. Prin unitatea de ‘pahar’ se intelege un pahar de iaurt sau kefir. (200 ml).
Alte prajituri simple recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu caise
Prajitura cu capsuni
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii