Se amesteca toate ingredientele si aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aluatul se poate decora cu bucatele de ananas date
Se amesteca toate ingredientele si aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aluatul se poate decora cu bucatele de ananas date prin faina (in acest caz putem renunta la condimente). Timpul de coacere este aproximativ 20 de minute. Dupa ce s-a racit, se taie cubulete mai mici sau mai mari, in functie de preferinte. Se poate depozita zile intregi acoperita cu o folie de aluminiu.
Recomandari:
1. Pentru prepararea acestei prajituri ideal este laptele batut, dar daca nu aveti la indemana, se poate folosi si iaurt, sau chiar si kefir.
2. Dupa ce s-a racit se poate glazura cu ciocolata.
3. Prin unitatea de ‘pahar’ se intelege un pahar de iaurt sau kefir. (200 ml).
Alte prajituri simple recomandate
Prajitura cu visine
Prajitura cu caise
Prajitura cu capsuni
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineMno, de multișor mă bântuie și această dulceață minunată 😉 Inițial am zis că iar am ratat-o anul...
Dulceata din toporasi (viorele de padure)Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii