Amestecam untul cu zahar, putina sare, coaja de lamaie, timp de aprox. 8 minute, pana devine cremos. Amestecam faina, praful de copt si amidonul, apoi
Amestecam untul cu zahar, putina sare, coaja de lamaie, timp de aprox. 8 minute, pana devine cremos. Amestecam faina, praful de copt si amidonul, apoi le cernem in laptele amestecat cu 8 linguri zeama de lamaie. Compozitia se toarna intr-o forma de 2 litri, unsa si presarata cu faina, apoi coacem la 175 grade timp de 40-45 de minute. Dupa ce scoatem din cuptor, lasam 5 minute apoi rasturnam din forma. Intepam si stropim cu zeama de lamaie si portocale, apoi lasam sa se raceasca. La urma, invelim cu glazura de zeama de lamaie cu zahar si ornam cu bombonele.
Alte prajituri recomandate:
Diplomat
Tarta cu visine
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCurry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecel este o reteta delicioasa din bucataria thailandeza.
Curry verde thailandez cu pui, ciuperci si dovlecelDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii