Ouale se freaca cu zaharul si se adauga uleiul cate putin. Se adauga apoi zaharul vanilat, romul, coaja de lamaie si faina. Se amesteca ingredientele
Ouale se freaca cu zaharul si se adauga uleiul cate putin. Se adauga apoi zaharul vanilat, romul, coaja de lamaie si faina. Se amesteca ingredientele si se intinde intr-o tava doar 3 sferturi din compozitie. Se unge cu marmelada si se presara cu nuca maruntita. In restul de coca se mai adauga faina si se framanta pana devine un aluat mai gros. Se rade apoi pe razatoare si se presara peste prajitura. Se introduce tava in cuptor si se lasa la copt.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Papanasi fierti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii