Ouale se freaca cu zaharul si se adauga uleiul cate putin. Se adauga apoi zaharul vanilat, romul, coaja de lamaie si faina. Se amesteca ingredientele
Ouale se freaca cu zaharul si se adauga uleiul cate putin. Se adauga apoi zaharul vanilat, romul, coaja de lamaie si faina. Se amesteca ingredientele si se intinde intr-o tava doar 3 sferturi din compozitie. Se unge cu marmelada si se presara cu nuca maruntita. In restul de coca se mai adauga faina si se framanta pana devine un aluat mai gros. Se rade apoi pe razatoare si se presara peste prajitura. Se introduce tava in cuptor si se lasa la copt.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Papanasi fierti
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii