Amestecam ouale cu zaharul si romul si incorporam incet uleiul. Amestecam merele razuite, nuca macinata, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, faina
Amestecam ouale cu zaharul si romul si incorporam incet uleiul. Amestecam merele razuite, nuca macinata, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, faina si stafidele si turnam aluatul obtinut intr-o tava captusita cu hartie de copt. Coacem in cuptor la foc mediu. Glazuram cu ciocolata.
Alte retete prajituri recomdate
Placinta cu mere
Prajitura cu capsuni
Tarta cu visine
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii