Batem o spuma tare din albusurile de ou, apoi o amestecam cu faina, praf de copt si cu galbenusurile amestecate cu zahar. Din acestea obtinem un blat
Batem o spuma tare din albusurile de ou, apoi o amestecam cu faina, praf de copt si cu galbenusurile amestecate cu zahar. Din acestea obtinem un blat de tort.
Merele le curatam de coaja, le taiem rondele, apoi punem rondelele una langa alta, intr-o tava unsa cu unt si presarata cu pesmet, pana acoperim complet fundul tavii. Turnam peste ele aluatul si le coacem in cuptor.
Fierbem budinca, adaugam untul, apoi o turnam peste blatul proaspat copt, cat este inca fierbinte.
Alte retete de prajituri recomandate
Prajitura cu prune
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii