Se amesteca untul cu 65 g zahar pudra, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Incetul cu incetul se adauga si galbenusurile, branza si smantana. Albusur
Se amesteca untul cu 65 g zahar pudra, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Incetul cu incetul se adauga si galbenusurile, branza si smantana. Albusurile se bat spuma si se adauga restul de zahar. Se amesteca cu crema de branza. La final se adauga faina si stafidele inmuiate in esenta de rom. Aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Merele curatate se tai felii subtiri, se stropesc cu zeama de lamaie si se asaza peste aluat. Se presara cu amestecul de zahar pudra si scortisoara si se coace la 170 de grade, aprox. 30 de minute.
Alte retete recomandate
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii