Se amesteca untul cu 65 g zahar pudra, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Incetul cu incetul se adauga si galbenusurile, branza si smantana. Albusur
Se amesteca untul cu 65 g zahar pudra, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Incetul cu incetul se adauga si galbenusurile, branza si smantana. Albusurile se bat spuma si se adauga restul de zahar. Se amesteca cu crema de branza. La final se adauga faina si stafidele inmuiate in esenta de rom. Aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Merele curatate se tai felii subtiri, se stropesc cu zeama de lamaie si se asaza peste aluat. Se presara cu amestecul de zahar pudra si scortisoara si se coace la 170 de grade, aprox. 30 de minute.
Alte retete recomandate
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii