Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, se adauga smintina si apoi treptat in ploaie faina si se amesteca bine. La urma se pun albusurile batut
Se freaca galbenusurile cu zaharul si vanilia, se adauga smintina si apoi treptat in ploaie faina si se amesteca bine. La urma se pun albusurile batute spuma si sferturile de mere si se amesteca usor. Se unge o tava cu unt, se presara bine cu faina si se toarna compozitia. Se coace la foc potrivit lasind sa se rumeneasca putin
Se serveste calduta, presarata cu zahar pudra vanilat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii