Prajitura cu mere si zmeura se serveste dimineata la cafea sau ca desert. Este delicioasa.
Pentru prajitura cu mere si zmeura se unge o tava cu putin unt, peste care se pune pergament. Se amesteca intr-un vas faina, praful de copt si untul pana se face compozitia ca faramiturile de paine, apoi se adauga zaharul, merele si stafidele. Se toarna ceasca de vin, ouale batute si la urma zmeura, apoi se amesteca usor, ca sa nu se striveasca zmeura. Se toarna compozitia in tava si se da la copt, la temperatura de 190 de grade; se lasa pana cand prajitura devine aurie. Se lasa la racit, apoi se pudreaza cu zahar.
Prajitura cu mere si zmeura se serveste dimineata la cafea sau ca desert.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii