Amestecati ingredientele pentru foi, la bain-marie, pana cand se omogenizeaza. Lasati sa se rai si apoi intindeti din compozitie 4 foi pe care coa
Amestecati ingredientele pentru foi, la bain-marie, pana cand se omogenizeaza.
Lasati sa se rai si apoi intindeti din compozitie 4 foi pe care coaceti-le pe dosul tavii.
Pentru , fierbeti gris , cu zahar.
Lasati-I la racit, apoi adaugati vanilia, romul si la urma, untul frecat cu zaharul cu romul.
Cu aceasta umpleti foile.
Pentru glazura, fierbeti ingredientele si cand incepe sa se ingroase, turnati-o fierbinte deasupra prajiturii.
Cu ajutorul unei furculite desenati valuri.
Pudrati zahar praf inainte de taiere.
Pofta buna!
Alte retete prajituri gasiti aici:
Prajitura cu miere,
Prajitura cu piersici,
Prajitura mere,
Reteta prajitura,
Prajituri de post
Prajitura nuca,
Prajituri de casa,
Prajitura branza
Crema ciocolata
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii