Amestecati ingredientele pentru foi, la bain-marie, pana cand se omogenizeaza. Lasati sa se rai si apoi intindeti din compozitie 4 foi pe care coa
Amestecati ingredientele pentru foi, la bain-marie, pana cand se omogenizeaza.
Lasati sa se rai si apoi intindeti din compozitie 4 foi pe care coaceti-le pe dosul tavii.
Pentru , fierbeti gris , cu zahar.
Lasati-I la racit, apoi adaugati vanilia, romul si la urma, untul frecat cu zaharul cu romul.
Cu aceasta umpleti foile.
Pentru glazura, fierbeti ingredientele si cand incepe sa se ingroase, turnati-o fierbinte deasupra prajiturii.
Cu ajutorul unei furculite desenati valuri.
Pudrati zahar praf inainte de taiere.
Pofta buna!
Alte retete prajituri gasiti aici:
Prajitura cu miere,
Prajitura cu piersici,
Prajitura mere,
Reteta prajitura,
Prajituri de post
Prajitura nuca,
Prajituri de casa,
Prajitura branza
Crema ciocolata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii