ALUAT: Se amesteca ingredientele si se face un aluat care se pune la rece 30 minute. CONTINUT: Intre timp se pune la foc 100 gr.unt, 150 gr zahar, 2
ALUAT:
Se amesteca ingredientele si se face un aluat care se pune la rece 30 minute.
CONTINUT:
Intre timp se pune la foc 100 gr.unt, 150 gr zahar, 2 linguri miere. Dupa ce s-au topit se pune 200 gr.nuca macinata si se prajeste putzin, apoi se stinge cu 100 ml lapte.
UMPLUTURA:
In tava unsa se pune foaia facuta din aluatul racit, 850 gr.caise (eu le pun jumatati cu coaja in jos, se toarna copozitia cu nuca peste. Se introduce in cuptorul incalzit bine la foc puternic, dupa care se reduce temperatura la foc potrivit (200 grade) se coace 45 minute.
Pofta buna!
Reteta Prajitura cu miere si caise propusa de Levkic Ana 13334 pe forum culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii