1. Se bat ouale si zaharul praf intr-un castron pus la bain-marie. 2. Cand amestecul incepe sa se ingroase, se ia castronul de pe foc, se adauga in el
1. Se bat ouale si zaharul praf intr-un castron pus la bain-marie.
2. Cand amestecul incepe sa se ingroase, se ia castronul de pe foc, se adauga in el faina cernuta amestecata cu cacao.
3. Apoi in aceasta compozitie se adauga treptat morcovii, uleiul si nucile.
4. Se coace la foc potrivit un blat intr-o forma rotunda, unsa cu unt si tapetata cu faina, de diametrul de 22 cm. Apoi se lasa blatul la racit.
5. Se amesteca crema mascarpone cu zaharul tos si cu ciocolata topita.
6. Se taie blatul in doua si se umple foile cu crema de ciocolata.
7. Se pune crema si deasupra prajiturii.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii