Faina se freaca cu margarina, se adauga zaharul, galbenusurile de oua si bicarbonatul de sodiu. Se framanta bine. Aluatul se pune in tava, se unge cu
Faina se freaca cu margarina, se adauga zaharul, galbenusurile de oua si bicarbonatul de sodiu. Se framanta bine. Aluatul se pune in tava, se unge cu marmelada. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cu nucile de cocos rase. Compozitia se niveleaza pe prajitura. Se coace repede si la foc mic.
Alte retete prajituri recomandate
Dulceata de capsuni
Cozonac
Spuma de portocale

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii