Faina se freaca cu margarina, se adauga zaharul, galbenusurile de oua si bicarbonatul de sodiu. Se framanta bine. Aluatul se pune in tava, se unge cu
Faina se freaca cu margarina, se adauga zaharul, galbenusurile de oua si bicarbonatul de sodiu. Se framanta bine. Aluatul se pune in tava, se unge cu marmelada. Albusurile se bat spuma cu zaharul pudra si cu nucile de cocos rase. Compozitia se niveleaza pe prajitura. Se coace repede si la foc mic.
Alte retete prajituri recomandate
Dulceata de capsuni
Cozonac
Spuma de portocale
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii