Zaharul se mixeaza impreuna cu untul, apoi se adauga oul si se amesteca pana la omogenizare. Se incorporeaza rand pe rand faina si laptele si se toar
Zaharul se mixeaza impreuna cu untul, apoi se adauga oul si se amesteca pana la omogenizare. Se incorporeaza rand pe rand faina si laptele si se toarna compozitia intr-un vas tapetat. Separat se pregateste glazura. Se amesteca pe baie de aburi nuca, imperuna cu nuca de cocos, zaharul brun, faina, scortioasa si untul. Se toarna glazura astfel formata peste compozitia din vas si se da la cuptor. Se coace aproimativ 30 de minute, la foc potrivit.
Se lasa prajitura la racit, timp 5 minute, apoi se serveste de pe un platou.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa Prajitura snikers Tiramisu
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoPrajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postNişte prăjiturele delicioase,pe care le-am văzut pe blogul Simonei Callas...
Alcazare/AlcazaleOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii