Pentru aluat, se bat albusurile spuma cu zaharul, pana se topeste tot zaharul si se intareste spuma. Se adauga faina, nuca si samburii macinati, se a
Pentru aluat, se bat albusurile spuma cu zaharul, pana se topeste tot zaharul si se intareste spuma. Se adauga faina, nuca si samburii macinati, se amesteca usor, de jos in sus. Se imparte in trei si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se coc foile pe rand, in cuptorul incins, aproximativ 20 minute pentru fiecare.
Pentru crema, se freaca galbenusurile cu zaharul. Se adauga laptele si se pun pe la fiert in bain-marie. Se bat pana se topeste tot zaharul si se obtine o crema legata. Se amesteca cu gemul de caise si se lasa sa se raceasca. Se adauga untul frecat spuma.
Se monteaza prajitura si se glaseaza cu ciocolata. Se pastreaza la rece 3-4 ore, apoi se taie bucati, gen napolitana.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySe bat 7 oua cu zaharul, se adauga zahar vanilat si iaurtul. Intr-o tava cu peretii mai inalti, care a fost unsa cu ulei, se...
Placinta cu iaurtSe framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se...
Aluat pizzaSalata Caesar se face destul de simplu, dar este foarte buna si satioasa, noua ne-a placut foarte mult. Ca si dressing, in...
Salata Caesar cu pui - Reteta gustoasa si satioasaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii