Cine nu vrea sa guste un asa desert?
Se prepara fiecare blat din cate 4 albusuri mixate cu un praf de sare, apoi cu zaharul. Se incorporeaza si galbenusurile frecate un pic cu uleiul, apoi faina turnata in ploaie. Se dau la copt fiecare cate 15-20 minute, pana ce fiecare blat se rumeneste usor.
Se prepara crema, mixand frisca pana se intareste. Mixam si branzica de vaci cu piureul de castane, apoi amestecam cu frisca si cafeaua solubila decofeinizata. Se adauga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie.
Se unge fiecare blat cu crema,apoi se asaza unul peste altul, presand usor cu mana. Se da la rece cel putin 2 ore inainte de a taia prajitura. Se decoreaza cu frisca si cafea solubila.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii