Se prepara fiecare blat din cate 4 albusuri mixate cu un praf de sare, apoi cu zaharul. Se incorporeaza si galbenusurile frecate un pic cu uleiul, apoi faina turnata in ploaie. Se dau la copt fiecare cate 15-20 minute, pana ce fiecare blat se rumeneste usor.
Se prepara crema, mixand frisca pana se intareste. Mixam si branzica de vaci cu piureul de castane, apoi amestecam cu frisca si cafeaua solubila decofeinizata. Se adauga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie.
Se unge fiecare blat cu crema,apoi se asaza unul peste altul, presand usor cu mana. Se da la rece cel putin 2 ore inainte de a taia prajitura. Se decoreaza cu frisca si cafea solubila.
Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Nu rata nicio reteta sau afla ce mai
punem la cale pe