Cine nu vrea sa guste un asa desert?
Se prepara fiecare blat din cate 4 albusuri mixate cu un praf de sare, apoi cu zaharul. Se incorporeaza si galbenusurile frecate un pic cu uleiul, apoi faina turnata in ploaie. Se dau la copt fiecare cate 15-20 minute, pana ce fiecare blat se rumeneste usor.
Se prepara crema, mixand frisca pana se intareste. Mixam si branzica de vaci cu piureul de castane, apoi amestecam cu frisca si cafeaua solubila decofeinizata. Se adauga si gelatina hidratata in 100 ml apa rece si apoi topita la bain marie.
Se unge fiecare blat cu crema,apoi se asaza unul peste altul, presand usor cu mana. Se da la rece cel putin 2 ore inainte de a taia prajitura. Se decoreaza cu frisca si cafea solubila.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii