Se freaca untul cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile. Dupa ce s-a omogenizat compozitia se adauga faina, praful de copt stins cu zeama de la
Se freaca untul cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile.
Dupa ce s-a omogenizat compozitia se adauga faina, praful de copt stins cu zeama de lamaie, coaja de lamaie si albusurile batute spuma cu sare.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata, se aseaza jumatatile de pruna bine scurse, se presara putin zahar si se coace in cuptorul bine incins 30 de minute. Se lasa la racit.
Se amesteca intr-un vas branza de vaci bine scursa cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de vanilie.
Se adauga gelatina inmuiata in apa rece si incalzita la foc mic si se freaca bine pentru a se omogeniza.
Se intinde crema peste prajitura si se lasa la frigider cateva ore, pana se intareste crema.
Se pudreaza cu putina cacao si se taie.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii