Se freaca untul cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile. Dupa ce s-a omogenizat compozitia se adauga faina, praful de copt stins cu zeama de la
Se freaca untul cu zaharul si se adauga pe rand galbenusurile.
Dupa ce s-a omogenizat compozitia se adauga faina, praful de copt stins cu zeama de lamaie, coaja de lamaie si albusurile batute spuma cu sare.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata, se aseaza jumatatile de pruna bine scurse, se presara putin zahar si se coace in cuptorul bine incins 30 de minute. Se lasa la racit.
Se amesteca intr-un vas branza de vaci bine scursa cu zaharul, laptele, zaharul vanilat si esenta de vanilie.
Se adauga gelatina inmuiata in apa rece si incalzita la foc mic si se freaca bine pentru a se omogeniza.
Se intinde crema peste prajitura si se lasa la frigider cateva ore, pana se intareste crema.
Se pudreaza cu putina cacao si se taie.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii