Se freaca 2 galbenusuri cu 150 gr. zahar vanilat, mai adaugand pe rand 3 oua intregi. Cand totul e ca o crema, se mai pun 150 gr. migdale curatate si
Se freaca 2 galbenusuri cu 150 gr. zahar vanilat, mai adaugand pe rand 3 oua intregi. Cand totul e ca o crema, se mai pun 150 gr. migdale curatate si taiate in lung, 3 linguri bune de faina, putina coaja rasa de lamaie si un varf de lingurita de scortisoara pisata. Se unge o tava dreptunghiulara cu unt, se presara faina si, se toarna compozitia cat se poate de subtire intinsa. Se presara cu zahar tos si se coace la foc potrivit. Cand e gata, se scoate de fierbinte din tava, se taie forme lungi, dreptunghiulare si se lipesc cate doua, cu marmelada la mijloc.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii