Prajitura cu scortisoara

Framanata ingredientele pentru aluat si coace 3 foi. Fierbe budincile in lapte si cand s-a racit, adauga 200 g de margarina frecata cu 200 g de zahar

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru aluat: 350 g faina
  • 100 g zahar pudra
  • 2 lingurite scortisoara
  • 100 g margarina
  • 10 g amoniac
  • suficient lapte
  • incat aluatul sa fie usor de intins. Pentru crema: 3 budinci de vanilie
  • 1 litru lapte
  • 200 g margarina
  • 200 g zahar pudra

Mod de preparare

Framanata ingredientele pentru aluat si coace 3 foi. Fierbe budincile in lapte si cand s-a racit, adauga 200 g de margarina frecata cu 200 g de zahar pudra. Unge foile cu crema. Unge ultima foaie cu ciocolata topita.
Alte retete de prajituri

recomandate:

Prajitura cu visine

Cornulete

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci