Prajitura cu spuma

Se amesteca margarina cu zaharul pana devine o crema spumoasa. Se adauga galbenusurile, faina, zeama de lamaie si 2 linguri de apa. Se framanta un alu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat: 150 gr. zahar tos
  • 150 gr. margarina
  • 300 gr. faina
  • 100 gr. zeama de lamaie
  • 4 galbenusuri
  • 2 linguri apa
  • Pentru spuma:4 albusuri
  • 50 g dulceata de capsune

Mod de preparare

Se amesteca margarina cu zaharul pana devine o crema spumoasa. Se adauga galbenusurile, faina, zeama de lamaie si 2 linguri de apa. Se framanta un aluat care se intinde cu sucitorul. Se aseaza intr-o tava si se coace la foc potrivit. Separat se bat albusurile spuma, la care se adauga dulceata de capsune. Se amesteca bine, apoi se intinde peste blatul copt si racit. Se introduce din nou in cuptor, inca 10 min pentru a se intari spuma. Cand este gata se taie in romburi sau in patrate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci