Prajitura cu spuma

Se amesteca margarina cu zaharul pana devine o crema spumoasa. Se adauga galbenusurile, faina, zeama de lamaie si 2 linguri de apa. Se framanta un alu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat: 150 gr. zahar tos
  • 150 gr. margarina
  • 300 gr. faina
  • 100 gr. zeama de lamaie
  • 4 galbenusuri
  • 2 linguri apa
  • Pentru spuma:4 albusuri
  • 50 g dulceata de capsune

Mod de preparare

Se amesteca margarina cu zaharul pana devine o crema spumoasa. Se adauga galbenusurile, faina, zeama de lamaie si 2 linguri de apa. Se framanta un aluat care se intinde cu sucitorul. Se aseaza intr-o tava si se coace la foc potrivit. Separat se bat albusurile spuma, la care se adauga dulceata de capsune. Se amesteca bine, apoi se intinde peste blatul copt si racit. Se introduce din nou in cuptor, inca 10 min pentru a se intari spuma. Cand este gata se taie in romburi sau in patrate.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc