Sfaramam untul pentru aluat in faina amestecata cu praful de copt, apoi adaugam zaharul, galbenusurile si 1,5 dl de lapte si framantam. Punem la frigi
Sfaramam untul pentru aluat in faina amestecata cu praful de copt, apoi adaugam zaharul, galbenusurile si 1,5 dl de lapte si framantam. Punem la frigider 30 de minute. Intindem pe o suprafata 3 foi de 30x30 de cm si le punem in tavi captusite cu hartie de copt. Le coacem in cuptorul pre-incalzit 12 minute. Dupa ce foile se racesc, sfaramam una dintre ele si o fierbem in lapte. Pentru crema batem spuma margarina cu zaharul, romul, gemul de caise si o ungem intre cele doua foi ramase. Deasupra punem albusurile fierte la baie de abur impreuna cu zaharul si picuram glazura de ciocolata. Desenam modele cu furculita. Punem la rece si la servire feliem in bucati de 5x4 cm.
Alte retete culinare recomandate
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii