Se pregateste margarina, zaharul, zaharul vanilat si spuma din albusul de ou. Se adauga faina, praful de copt si se amesteca usor pa
Se pregateste margarina, zaharul, zaharul vanilat si spuma din albusul de ou. Se adauga faina, praful de copt si se amesteca usor pana cand pasta devine spumoasa.
Jumatate din aluat se toarna intr-o tava unsa si presarata cu faina in prealabil. In cealalta jumatate a aluatului adaugam (mixtura preparata separat):
2 linguri de cacao
putin lapte
putin zahar
Compozitia se toarna peste primul aluat, se adauga visine si se pune la copt.
Crema:
½ l lapte
1 ½ pachet de budinca de vanilie
3 linguri de zahar
150 g margarina
Budinca se prepara cat mai groasa si se lasa la racit. Margarina se amesteca cu zaharul, pana compozitia devine spumoasa si se amesteca cu budinca racita.
Crema se pune peste prajitura si se decoreaza cu ciocolata.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu visine
Gem de caise
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseO bunatate de prajitura,numa buna pentru vreme calda.
Prajitura cu capsuni si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii