Amestecam zaharul pudra cu ½ de cub de margarina si incorporam incet ouale. Framantam cu faina si praful de copt. Impartim aluatul in 2 parti. Inti
Amestecam zaharul pudra cu ½ de cub de margarina si incorporam incet ouale. Framantam cu faina si praful de copt. Impartim aluatul in 2 parti. Intindem o parte intr-o tava si o ungem cu amestecul de lapte si cacao. Presaram cu visine, acoperim cu cealalta foaie si coacem prajitura. Fierbem budinca in zeama de visine si o racim. Adaugam crema obtinuta din zaharul pudra si cubul de margarina si o ungem pe prajitura.
Alte retete prajituri recomadate:
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Tiramisu
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii