Amestecam zaharul pudra cu ½ de cub de margarina si incorporam incet ouale. Framantam cu faina si praful de copt. Impartim aluatul in 2 parti. Inti
Amestecam zaharul pudra cu ½ de cub de margarina si incorporam incet ouale. Framantam cu faina si praful de copt. Impartim aluatul in 2 parti. Intindem o parte intr-o tava si o ungem cu amestecul de lapte si cacao. Presaram cu visine, acoperim cu cealalta foaie si coacem prajitura. Fierbem budinca in zeama de visine si o racim. Adaugam crema obtinuta din zaharul pudra si cubul de margarina si o ungem pe prajitura.
Alte retete prajituri recomadate:
Prajitura cu visine
Tarta cu visine
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii