E o reteta usoara, de vara. Foarte simpla, la indemana tuturor. Reteta e luata dintr-o carte de bucate, usor adaptata.
Albusurile se bat spuma, pana se intaresc, cca. 5 minute. Se adauga pe rand faina, praful de copt, esentele, amestecand cu prima treapta a mixerului. Galbenusurile se amesteca cu zaharul pudra, se omogenizeaza. Se incorporeaza in albusuri, usor cu o lingura, avand grija sa se pastreze spuma de albusuri. Se tapeteaza o tava de cuptor cu foaie de copt, se adauga aluatul, apoi se presara visinele. Le puteti arunca pt a intra si in aluat. In 30-40 min la temperatura medie a cuptorului, e gata. Lasati sa se raceasca. Adaugati zahar pudra pt servire.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii