E o reteta usoara, de vara. Foarte simpla, la indemana tuturor. Reteta e luata dintr-o carte de bucate, usor adaptata.
Albusurile se bat spuma, pana se intaresc, cca. 5 minute. Se adauga pe rand faina, praful de copt, esentele, amestecand cu prima treapta a mixerului. Galbenusurile se amesteca cu zaharul pudra, se omogenizeaza. Se incorporeaza in albusuri, usor cu o lingura, avand grija sa se pastreze spuma de albusuri. Se tapeteaza o tava de cuptor cu foaie de copt, se adauga aluatul, apoi se presara visinele. Le puteti arunca pt a intra si in aluat. In 30-40 min la temperatura medie a cuptorului, e gata. Lasati sa se raceasca. Adaugati zahar pudra pt servire.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii