E o reteta usoara, de vara. Foarte simpla, la indemana tuturor. Reteta e luata dintr-o carte de bucate, usor adaptata.
Albusurile se bat spuma, pana se intaresc, cca. 5 minute. Se adauga pe rand faina, praful de copt, esentele, amestecand cu prima treapta a mixerului. Galbenusurile se amesteca cu zaharul pudra, se omogenizeaza. Se incorporeaza in albusuri, usor cu o lingura, avand grija sa se pastreze spuma de albusuri. Se tapeteaza o tava de cuptor cu foaie de copt, se adauga aluatul, apoi se presara visinele. Le puteti arunca pt a intra si in aluat. In 30-40 min la temperatura medie a cuptorului, e gata. Lasati sa se raceasca. Adaugati zahar pudra pt servire.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii