Se amesteca intr-un castron cu lingura de lemn(nu e necesar mixer)smantana cu zaharul, ouale, praful de copt, zaharul vanilat. La urma se adauga faina
Se amesteca intr-un castron cu lingura de lemn(nu e necesar mixer)smantana cu zaharul, ouale, praful de copt, zaharul vanilat. La urma se adauga faina. Se tapeteaza cu tava cu unt si faina si se toarna aluatul. Peste el se pun fructele aranjate frumos. Prajitura se coace in cuptorul preincalzit cca 30-35 minute pana se dezlipeste aluatul de pe margini.
Prajitura cu visine se serveste la desert impreuna cu o ceasca de cafea.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii