Prajitura cu visine, caise sau prune

Se amesteca intr-un castron cu lingura de lemn(nu e necesar mixer)smantana cu zaharul, ouale, praful de copt, zaharul vanilat. La urma se adauga faina

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g smantana sau frisca
  • 300 g zahar
  • 3 oua intregi
  • 1 praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • 300 g + 2 linguri faina
  • 1
  • 250 kg fructe la care se scot samburii si daca e cazul se taie in felii (caise si prune)

Mod de preparare

Se amesteca intr-un castron cu lingura de lemn(nu e necesar mixer)smantana cu zaharul, ouale, praful de copt, zaharul vanilat. La urma se adauga faina. Se tapeteaza cu tava cu unt si faina si se toarna aluatul. Peste el se pun fructele aranjate frumos. Prajitura se coace in cuptorul preincalzit cca 30-35 minute pana se dezlipeste aluatul de pe margini.


Prajitura cu visine se serveste la desert impreuna cu o ceasca de cafea.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci