Se freaca bine untul cu zaharul pina devine ca o spuma. Se pune cate un galbenus intr-un vas si se freaca bine. Se adauga faina si albusuril
Se freaca bine untul cu zaharul pina devine ca o spuma. Se pune cate un galbenus intr-un vas si se freaca bine. Se adauga faina si albusurile spuma si se amesteca coca incet. Se unge o tava mare cu unt, se toarna compozitia iar deasupra se toarna un strat de visine fara samburi sau caise, scurse de suc, puse una langa alta. Se baga tava in cuptorul incalzit si se lasa la copt, la foc mediu.
Prajitura se serveste cu zahar pudra deasupra.
Alte retete de prajituri:
Prajitura cu visine
Prajitura cu dovleac
Prajituri simple
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO minunatie de arome!
Chec rece cu fistic si ciocolata albaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii