Se curata merele de coaja, se dau prin razatoare si se inabusa intr-o cratita, cu 1 lingura de unt si putina scortisoara. Se lasa merele pe foc pana
Se curata merele de coaja, se dau prin razatoare si se inabusa intr-o cratita, cu 1 lingura de unt si putina scortisoara. Se lasa merele pe foc pana scade tot sucul, apoi se adauga aspartamul, dizolvat intr-o lingurita de apa calda, si se pun la rece. Galbenusurile se freaca bine, se amesteca cu merele, smantana si faina. Albusurile batute spuma se amesteca usor in compozitie. Compozitia se toarna intr-o forma unsa cu unt si se coace la foc potrivit timp de 20 de minute. Se scoate prajitura din cuptor, se lasa la racit si se portioneaza.
Se poate presara cu zahar pudra.
Alte retete recomandate:
Chec cu mere
Pandispan cu capsuni
Tort de mere coapte
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseGulasul unguresc cu carne de porc este o mancare delicioasa cu carne pe care o puteti pregati cu usurinta. Gulasul este o...
Gulas unguresc cu carne de porcCiorba de burta este preferata mea dintre ciorbe, asa ca m-am gandit sa incerc si eu sa o prepar, nu numai sa o comand la...
Ciorba de burta
Comentarii