Prajitura cu Caise este delicioasa si foarte simplu de preparat. aveti nevoie de caise coapte, taiate in jumatate si fara sambure. Prajitura este foarte pufoasa si aromata
Prajitura cu caise este delicioasa si foarte simplu de preparat. Pentru aceasta reteta de prajitura aveti nevoie de caise coapte, taiate in jumatate si fara sambure. Bate apoi bine galbenusurile cu jumatate din cantitatea de zahar si apa.
Cand au crescut adauga faina amestecand mereu, iar la sfarsit adauga albusurile batute spuma cu restul de zahar, praful de copt si zaharul vanilat.
Amesteci continuu pana se omogenizeaza compozitia.
Toarna totul intr-o tava potrivita (care a fost unsa in prealabil cu ulei si tapetata cu faina), iar deasupra aseaza fructele, care au stat amestecate cu zahar (dupa gust), aproximativ 5-6 ore.
Prajitura cu caise coace la foc potrivit aproximativ 40-45 de minute.
Prajitura cu caise se pudreaza cu zahar farin!
Sursa acestei retete este blogul culinar Softcolours.com.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii