Se face un blat de pandispan din ingredientele de la BLAT 1. Brinza de vaci se freaca cu untul si zaharul pudra. Budinca se dizolva in 3-4 linguri de
Se face un blat de pandispan din ingredientele de la BLAT 1. Brinza de vaci se freaca cu untul si zaharul pudra. Budinca se dizolva in 3-4 linguri de suc rece. Se pune la fiert sucul ramas iar cind clocoteste se adauga budinca, lasindu-se pe foc 1 minut.
Asezare: Peste blatul din pandispan se aseaza crema din brinza de vaci,apoi se intinde cu lingura budinca usor racita.
Vor rezulta astfel trei culori: maro,alb si galben sau rosu, in functie de sucul folosit.
Se serveste dupa ce a stat la frigider o zi
Prajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaE o toamna tarzie, perfecta pentru supe calde si delicioase. Pentru ca ador dovleacul, dar si ciupercile, si pentru ca mi-am...
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure• scoateti samburii din prunele proaspete si mixatii-le impreuna cu menta proaspata• puneti vinul la redus pe foc, impreuna
Rulada de porc cu sos picant de pruneCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAdor pestele iar de când am descoperit aceasta reteta am renunțat sa mai cumpăr conserve din comerț.
Conserva de peste cu legume pentru iarnaPrajitura aceasta pufoasa cu branza dulce si aroma de portocala este preferata copiilor mei.:) Pofta buna!!
Prajitura pufoasa cu branzaReţeta de scovergi e foarte simplă şi ieftină, de post, fără ou şi fără lapte.
Scovergi ardelenestiReteta de strudel cu mere. Strude cu mere si foi de placinta. Strudel cu mere, nuci si scortisoara. Retete cu mere. Deserturi...
Strudel cu mere
Comentarii