Prajitura in trei culori

Se face un blat de pandispan din ingredientele de la BLAT 1. Brinza de vaci se freaca cu untul si zaharul pudra. Budinca se dizolva in 3-4 linguri de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat1: 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • mirodenii
  • Blat2: 500 gr brinza de vaci
  • 250 gr. zahar pudra
  • 1 pachet unt
  • coaja de lamiie
  • Blat 3: 2 pachete budinca de vanilie
  • 750 ml suc de fructe (de portocale sau fructe de padure sau pentru fiecare pachet de budinca un suc colorat)

Mod de preparare

Se face un blat de pandispan din ingredientele de la BLAT 1. Brinza de vaci se freaca cu untul si zaharul pudra. Budinca se dizolva in 3-4 linguri de suc rece. Se pune la fiert sucul ramas iar cind clocoteste se adauga budinca, lasindu-se pe foc 1 minut.
Asezare: Peste blatul din pandispan se aseaza crema din brinza de vaci,apoi se intinde cu lingura budinca usor racita.

Vor rezulta astfel trei culori: maro,alb si galben sau rosu, in functie de sucul folosit.
Se serveste dupa ce a stat la frigider o zi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc