Se face un blat de pandispan din ingredientele de la BLAT 1. Brinza de vaci se freaca cu untul si zaharul pudra. Budinca se dizolva in 3-4 linguri de
Se face un blat de pandispan din ingredientele de la BLAT 1. Brinza de vaci se freaca cu untul si zaharul pudra. Budinca se dizolva in 3-4 linguri de suc rece. Se pune la fiert sucul ramas iar cind clocoteste se adauga budinca, lasindu-se pe foc 1 minut.
Asezare: Peste blatul din pandispan se aseaza crema din brinza de vaci,apoi se intinde cu lingura budinca usor racita.
Vor rezulta astfel trei culori: maro,alb si galben sau rosu, in functie de sucul folosit.
Se serveste dupa ce a stat la frigider o zi
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii