Prajitura in trei culori

Se face un blat de pandispan din ingredientele de la BLAT 1. Brinza de vaci se freaca cu untul si zaharul pudra. Budinca se dizolva in 3-4 linguri de

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blat1: 6 oua
  • 6 linguri zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt
  • mirodenii
  • Blat2: 500 gr brinza de vaci
  • 250 gr. zahar pudra
  • 1 pachet unt
  • coaja de lamiie
  • Blat 3: 2 pachete budinca de vanilie
  • 750 ml suc de fructe (de portocale sau fructe de padure sau pentru fiecare pachet de budinca un suc colorat)

Mod de preparare

Se face un blat de pandispan din ingredientele de la BLAT 1. Brinza de vaci se freaca cu untul si zaharul pudra. Budinca se dizolva in 3-4 linguri de suc rece. Se pune la fiert sucul ramas iar cind clocoteste se adauga budinca, lasindu-se pe foc 1 minut.
Asezare: Peste blatul din pandispan se aseaza crema din brinza de vaci,apoi se intinde cu lingura budinca usor racita.

Vor rezulta astfel trei culori: maro,alb si galben sau rosu, in functie de sucul folosit.
Se serveste dupa ce a stat la frigider o zi

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori