Pentru prajitura Indiana, se bat albusurile spuma cu zahar, apoi se adauga galbenusurile pe rand, iar la urma, faina sub forma de ploaie.
Pentru prajitura Indiana, se bat albusurile spuma cu zahar, apoi se adauga galbenusurile pe rand, iar la urma, faina sub forma de ploaie. Se amesteca incet si se aseaza intr-un pos cu dui, dupa care se coc pe o tava tapetata cu hartie alba, la distanta de doi centimetri, la foc moderat. Dupa ce s-au racit, se taie capacul, apoi se umplu cu frisca, iar la final, capacul se da printr-o glazura de ciocolata sau prin fondant. Se face o crema din 800 g frisca batuta cu 300 g zahar, 1 plic de zahar vanilat si 150 g ciocolata topita.
Prajitura Indiana se serveste dupa ce s-a racit.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii