Prajitura Indiana

Pentru prajitura Indiana, se bat albusurile spuma cu zahar, apoi se adauga galbenusurile pe rand, iar la urma, faina sub forma de ploaie.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 oua
  • 250 g faina si alte 50 g pentru pudrat
  • 150 g zahar
  • crema :
  • 800 g frisca
  • 300 g zahar
  • 1 plic de zahar vanilat si
  • 150 g ciocolata topita.

Mod de preparare

Pentru prajitura Indiana, se bat albusurile spuma cu zahar, apoi se adauga galbenusurile pe rand, iar la urma, faina sub forma de ploaie. Se amesteca incet si se aseaza intr-un pos cu dui, dupa care se coc pe o tava tapetata cu hartie alba, la distanta de doi centimetri, la foc moderat. Dupa ce s-au racit, se taie capacul, apoi se umplu cu frisca, iar la final, capacul se da printr-o glazura de ciocolata sau prin fondant. Se face o crema din 800 g frisca batuta cu 300 g zahar, 1 plic de zahar vanilat si 150 g ciocolata topita.


Prajitura Indiana se serveste dupa ce s-a racit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori