Pentru prajitura Indiana, se bat albusurile spuma cu zahar, apoi se adauga galbenusurile pe rand, iar la urma, faina sub forma de ploaie.
Pentru prajitura Indiana, se bat albusurile spuma cu zahar, apoi se adauga galbenusurile pe rand, iar la urma, faina sub forma de ploaie. Se amesteca incet si se aseaza intr-un pos cu dui, dupa care se coc pe o tava tapetata cu hartie alba, la distanta de doi centimetri, la foc moderat. Dupa ce s-au racit, se taie capacul, apoi se umplu cu frisca, iar la final, capacul se da printr-o glazura de ciocolata sau prin fondant. Se face o crema din 800 g frisca batuta cu 300 g zahar, 1 plic de zahar vanilat si 150 g ciocolata topita.
Prajitura Indiana se serveste dupa ce s-a racit.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciEste una din preferatele noastre si de obicei o prepar cu zeama de varza, insa de data aceasta am acrit-o cu lamaie, insa...
Ciorba de perisoare din carne de puiGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacO supa usor de preparat, recomandata in special pentru perioada sarbatorilor, cand avem nevoie de o detoxifiere rapida pentru...
Supa detox de varza kale si linte rosieEste una din supele mele favorite, pe langa multe alte supem iar ca sa pregatesti o astfel de supa,nu ai nevoie de reteta,...
Supa crema de ciuperciO reteta rapida, un aluat fraged si multa savoare.
Tarta sarata cu rosii si maslineDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii