Pentru prajitura inghetata falsa se face un blat in felul urmator: 6 galbenusuri se freaca cu 150gr zahar, 2 linguri otet, 3 linguri faina, 2 linguri cacao, 1 praf de copt.
Pentru prajitura inghetata falsa se face un blat in felul urmator: 6 galbenusuri se freaca cu 150gr zahar, 2 linguri otet, 3 linguri faina, 2 linguri cacao, 1 praf de copt stins. Se bat 6 albusuri spuma. Se amesteca usor cele 2 compozitii.
Crema de prajitura: din 200 ml lapte, o parte se ia, iar restul se pune ia fiert. intr-un castron se pun 4 galbenusuri, o lingura de faina, 1 vanilie si laptele care a fost luat. Se amesteca foarte bine apoi se toarna treptat laptele care fierbe, amestecanduse pana se ingroasa.
Dupa racire se adauga 250gr unt frecat cu 3 linguri de zahar pudra. Crema se pune peste blat, iar peste crema se pun albusurile (4) batute spuma cu 250gr zahar. Se razuieste ciocolata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii