Pentru prajitura Iulian, blatul se face batand albusurile spuma cu o cana de zahar. Este un desert delicios.
Pentru prajitura Iulian, blatul se face batand albusurile spuma cu o cana de zahar. Se adauga rahatul, nuca, faina, sarea si bicarbonat stins, dupa care se coace. Crema - pe baie de aburi se freaca 7 galbenusuri cu o cana de zahar, vanilie si apoi cu untul. La final, se aseaza napolitana – crema – blat – crema – napolitana - crema.
Deasupra pe prajitura Iulian se adauga ciocolata rasa, nuca sau alune si se serveste.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii