Pentru prajitura Iulian, blatul se face batand albusurile spuma cu o cana de zahar. Este un desert delicios.
Pentru prajitura Iulian, blatul se face batand albusurile spuma cu o cana de zahar. Se adauga rahatul, nuca, faina, sarea si bicarbonat stins, dupa care se coace. Crema - pe baie de aburi se freaca 7 galbenusuri cu o cana de zahar, vanilie si apoi cu untul. La final, se aseaza napolitana – crema – blat – crema – napolitana - crema.
Deasupra pe prajitura Iulian se adauga ciocolata rasa, nuca sau alune si se serveste.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii