Mena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura delicioasa.
Am folosit o tava tapetata cu hartie de copt, dimensiuni 24/32 cm.
Margarina la temperatura camerei, o amestecam cu zaharul si oul, adaugam praful de copt stins cu otet si la final, incorporam faina cernuta. Aceasta compozitie o intindem in tava, peste ea intindem un strat de gem de prune.
Intr-un castron punem ouale si zaharul si mixam pana se topeste zaharul, apoi adaugam nuca macinata. Compozitia obtinuta o turnam in tava peste gem, nivelam si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C. Bagam tava si micsoram putin focul, este gata cand incepe sa se rumeneasca partea de deasupra. Se scoate din cuptor se lasa la racit si apoi se portioneaza.
Reţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciPentru ca in sezonul rece imi doresc supe mai consistente, am gandit ca la aceasta supa de legume merge perfect rosii din...
Crema de legume cu rosii si perisoare de puiCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaPrajitura Raffaello este o prajitura de casa pentru care nu gasesc suficiente cuvinte de lauda. Are aroma intensa de cocos,...
Prajitura RaffaelloAceasta reteta de prajitura din foi cu nuci si miere nu este grea si merita tot timpul pierdut. Daca veti avea rabdare sa o...
Prajitura in foi cu miere si nucaEste pentru prima data cand fac aceasta tocana de legume si a iesit grozav de buna, datorita legumelor de tot felul! Va invit...
Tocana de legume cu orezChiftelele de cartofi cu dovlecel sunt excelente pentru o cina usoara.
Chiftele de cartofi cu dovlecelChiftelute, toata lumea face si stie ce sunt. Cel mai des le-am facut pana acum in sos de rosii, asta pentru ca-i placeau...
Chiftelute in sos alb de branzeturiSe pregatesc intai fructele.
Tort de toamna cu mere si gutui
Comentarii