Se inmoaie stafidele in apa (cat sa se umfle putin). Se amesteca apoi cu biscuitii sfaramati de mana si cu nucile putin coapte la cuptor. Se freaca
Se inmoaie stafidele in apa (cat sa se umfle putin). Se amesteca apoi cu biscuitii sfaramati de mana si cu nucile putin coapte la cuptor.
Se freaca margarina cu zahar(pudra) si cu cacao. Se adauga la amestec, dupa care se toarna esenta de rom sau coniac. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza compozitia. Se modeleaza amestecul sub forma unui rulou de grosimea dorita.
Se lasa la rece o ora.
Se taie in felii rotunde si se serveste.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii