Prima data prepara aluatul alb. Pentru asta bate albusurile spuma si cand e apropoape gata adauga zaharul. Amesteca nuca de cocos rasa cu faina si pr
Prima data prepara aluatul alb. Pentru asta bate albusurile spuma si cand e apropoape gata adauga zaharul. Amesteca nuca de cocos rasa cu faina si praf de copt, adauga apoi cu grija in spuma si stoarce zeama de lamaie. Tapeteaza tava cu o foaie de copt, toarna peste aluatul si coace-l timp de 15 minute la o temperatura de 165 grade C. Pentru prepararea aluatului maro bate albusurile si pe la sfarsit adauga zaharul, la fel ca si la primul aluat. Amesteca nuca cu cacao, faina si praf de copt si adauga cu grija in spuma. Coace compozitia timp de 15 minute la o temperatura de 165’C. Freaca bine galbenusurile cu zahar. Adauga praful de budinca, apoi laptele si fierbe amestecand continuu, pana obtii o crema consistenta. Lasa crema sa se raceasca, iar la sfarsit adauga cate un pic de margarina. Urmeaza asamblarea prajiturii. Unge mare parte din crema pe foaia cu cocos. Aseaza foaia maro peste crema si unge cu crema ramasa, iar deasupra presara cu ciocolata rasa.
Se serveste dupa ce s-a racit.
Alte retete recomandate:
Chec pufos
Galusti cu prune
Tiramisu
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii