Aluatul: Se freaca faina cu untul pana cand aceasta s sfarama, se pune zaharul si se adauga si 1 ou intreg. Se framanta pana totul este omogenizat. Al
Aluatul: Se freaca faina cu untul pana cand aceasta s sfarama, se pune zaharul si se adauga si 1 ou intreg.
Se framanta pana totul este omogenizat. Aluatul se intinde in tava astfel incat aluatul sa fie pe margine un deget ridicat.
Se unge aluatul cu un strat subtire de marmelada, peste care se pune crema.
Crema se prepara astfel: se freaca galbenusurile 10 minute si se sauga sucul de la lamaie si coaja de lamaie.
Se amesteca timp de 5 minute, dupa care se adauga esenta de rom si nucile, cu albusul batut spuma. Acesta crema se pune peste foaie si se pune la cuptor.
Se presara cu zahar.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuniSe spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.
Salata de leurdaPentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...
Chiftelute frigaruiBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii