Scoatem usor samburii din visine a.i sa ne ramana visina intreaga. Le punem la scurs intr-o strecuratoare. Batem galbenusurile cu 6 linguri de zahar,
Scoatem usor samburii din visine a.i sa ne ramana visina intreaga. Le punem la scurs intr-o strecuratoare. Batem galbenusurile cu 6 linguri de zahar, coaja de portocale, esentele si coaja de lamaie. Batem spuma albusurile cu zeama de lamaie si un praf de sare. Adaugam cateva linguri de faina si galbenusurile. Punem intr-o tava compozitia si peste punem si visinele scurse. Se da la cuptort pana se rumeneste.
Alte retete de prajituri recomandate:
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii