Scoatem usor samburii din visine a.i sa ne ramana visina intreaga. Le punem la scurs intr-o strecuratoare. Batem galbenusurile cu 6 linguri de zahar,
Scoatem usor samburii din visine a.i sa ne ramana visina intreaga. Le punem la scurs intr-o strecuratoare. Batem galbenusurile cu 6 linguri de zahar, coaja de portocale, esentele si coaja de lamaie. Batem spuma albusurile cu zeama de lamaie si un praf de sare. Adaugam cateva linguri de faina si galbenusurile. Punem intr-o tava compozitia si peste punem si visinele scurse. Se da la cuptort pana se rumeneste.
Alte retete de prajituri recomandate:
Ciocolata de casa
Tort diplomat
Checul la cana este o metoda super-rapida de a avea un desert absolut delicios in timp record. Checul pufos cu nutella este...
Chec la cana cu NutellaPentru ostropel de pui cu tomate si usturoi spalam carnea si o condimentam dupa care prajim pulpele in putin ulei pana se...
Ostropel de pui cu tomate si usturoiO supa minunata de iarna, cu o aroma deosebita. Eu ii spun si supa antiraceala. Contine mult usturoi, motiv pentru care se...
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjelDe obicei fac mâncarea de fasole fără carne, dar pentru că am nimerit nişte afumătură mai grasă şi am avut câţiva...
Iahnie de fasole cu afumatura si carnatiPentru ca este vara, am folosit vinete albe, care mi-e imi par mai dulci si mai frumoase, si de asemenea am gasit in piata...
Musaca in stil grecescO mancare usoara, satioasa si gustoasa! Retete dietetice
Paste integrale cu carne de pui in sos de rosiiRogolah este o reteta culinara minunata de cornulete foarte fragede, umplute cu nuca si scortisoara. Cornuletele se pot umple...
Rogolah, cornulete foarte fragede1. Incalzim cuptorul la 175°C ptr. ventilatie, sau 200°C la normal. 2. Acoperim fundul formei de tort(26 cm diametru)...
Tort cu branza si friscaSe pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapa
Comentarii