In 100 ml de rom se pun stafidele cca 1-2 ore. In cupe pentru inghetata se rup bucati de piscot. Intre timp se amesteca cu un pic de lapte pana se o
In 100 ml de rom se pun stafidele cca 1-2 ore. In cupe pentru inghetata se rup bucati de piscot. Intre timp se amesteca cu un pic de lapte pana se omogenizeaza, ouale, cacao, faina si zaharul. Se adauga laptele ramas, un pic de rom, stafidele si nucile. Se lasa sa fiarba fara sa se ingroase prea mult. Se ia de pe foc, se amesteca cu visinele si untul si preparatul cald se toarna peste piscoturi.
Se servesc cu frisca.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Tiramisu

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii