Se amesteca untul, zaharul, zaharul pudra intr-un castron pina la o consistenta cremoasa. Se adauga fulgii de ovaz. Se bate oul, se amesteca cu ameste
Se amesteca untul, zaharul, zaharul pudra intr-un castron pina la o consistenta cremoasa. Se adauga fulgii de ovaz. Se bate oul, se amesteca cu amestecul cu unt. Se amesteca faina, sarea si bicarbonatul si se amesteca cu compozitia cu unt. Se adauga ciocolata, se amesteca/framinta. Se pune cu lingura pe tava, cu loc intre ele, se aplatizeaza putin.
Se coc in mijlocul cuptorului la 150 grade 10-15 minute.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii