Untul se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, sare, faina si se framanta bine aluatul format. Se pune apoi la frigider pentru cateva ore.
Untul se freaca spuma, se adauga zaharul, galbenusurile, sare, faina si se framanta bine aluatul format. Se pune apoi la frigider pentru cateva ore. Se formeaza din aluat gogosele de marimea nucilor, se dau prin albus spuma si apoi prin nuca maruntita. Se pun intr-o tava unsa si tapetata cu hartie si se coc la foc potrivit. Dupa aproximativ 5 minute se scoate tava si se turtesc cu dosul unui pahar. Se mai coc apoi la foc mic 15 minute.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de prajituri:
Tiramisu
Prajituri simple
Prajitura cu dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii