Se freaca 250 gr. de migdale curatate si macinate cu 200 gr. zahar, 100 gr. ciocolata rasa si un albus nebatut, pana se face ca o crema groasa. Deopar
Se freaca 250 gr. de migdale curatate si macinate cu 200 gr. zahar, 100 gr. ciocolata rasa si un albus nebatut, pana se face ca o crema groasa. Deoparte se bat spuma 3 albusuri la care se adauga 50 gr. zahar. Se amesteca toate impreuna si se pun cu lingurita turtite pe o tava unsa cu unt si presarata cu faina sau pe foi de hartie alba. Se coc o jumatate de ora la foc potrivit. Se scot de calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii