Raffaelo

Se freaca branza cu zaharul si fulgii de nuca decocos proportii relativ egale, (zahar poate fi mai putin, depinde cat de dulce va place si din nuca de

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Branza Ricotta de vaca
  • zahar pudra
  • Nuca de cocos in cantitati egale

Mod de preparare

Se freaca branza cu zaharul si fulgii de nuca decocos proportii relativ egale, (zahar poate fi mai putin, depinde cat de dulce va place si din nuca de cocos pastrati deoparte cca 100g pt a tavali bilutele).
Se fac bilute, se tavalesc prin fulgii de nuca de cocos lasati deoparte si se pun la frigider 15 min.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori