Rulada cu biscuiti si banane

Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam, cacaoa si margarina cubulete. Amestecam pana se to

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g margarina
  • 150 g nuca de cocos
  • 2 banane
  • 400 g biscuiti simpli
  • 150 ml lapte
  • 2 linguri de cacao
  • 200g zahar
  • 3-4 linguri de lichior de visine
  • cirese amare
  • esenta de rom
  • 500 ml lapte
  • 3 linguri de zahar
  • 6 linguri de gris

Mod de preparare

Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam, cacaoa si margarina cubulete. Amestecam pana se topeste si sfaramam biscuitii cu sucitorul, dupa care turnam peste ei compozitia calduta, adaugam 3 linguri de lichior si esenta de rom

Crema alba :

Se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a dat in clocot se pune grisul mestecam bine si cand a inceput sa se ingroasa il luam dupa foc, adaugam margarina cubulete si la sfarsit nuca de cocos. Se pune pe o folie crema de gris cu nuca de cocos, se intinde ca o foaie, se adauga crema din biscuiti, se intinde la fel ca si crema din gris dupa care punem banana intreaga, se ruleaza usor ca un salam.


Din aceasta compozitie ies cam doua rulade de 30 cm. Daca doriti puteti sa le ornati cu fulgi de ciocolata.

Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori