Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam, cacaoa si margarina cubulete. Amestecam pana se to
Se pune laptele cu zaharul pe foc si cand s-a topit si este fierbinte il luam dupa foc si adaugam, cacaoa si margarina cubulete. Amestecam pana se topeste si sfaramam biscuitii cu sucitorul, dupa care turnam peste ei compozitia calduta, adaugam 3 linguri de lichior si esenta de rom
Crema alba :
Se pune laptele la fiert cu zaharul si cand a dat in clocot se pune grisul mestecam bine si cand a inceput sa se ingroasa il luam dupa foc, adaugam margarina cubulete si la sfarsit nuca de cocos. Se pune pe o folie crema de gris cu nuca de cocos, se intinde ca o foaie, se adauga crema din biscuiti, se intinde la fel ca si crema din gris dupa care punem banana intreaga, se ruleaza usor ca un salam.
Din aceasta compozitie ies cam doua rulade de 30 cm. Daca doriti puteti sa le ornati cu fulgi de ciocolata.
Alte retete recomandate:
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii