Rulada cu dulceata

Se bat spuma tare 4 albusuri cu jumatate din zahar. Cu restul se freaca 6 galbenusuri si se integreaza usor in spuma de albus. Se adauga, cate putin

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 oua
  • 25 gr. cacao
  • 125 gr. zahar
  • 25 gr. faina
  • 50 gr. unt
  • 25 gr. amidon
  • 250 gr. dulceata

Mod de preparare

Se bat spuma tare 4 albusuri cu jumatate din zahar. Cu restul se freaca 6 galbenusuri si se integreaza usor in spuma de albus. Se adauga, cate putin cacao, amidonul si untul moale. Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie, se niveleaza si se coace la foc potrivit. Se scoate din tava cu tot cu hartie si se acopera cu un servet umed timp de 5 minute. Se unge cu dulceata si se ruleaza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc