Blatul: Se bat ouala si zaharul, la bain marin, pana devin consistente si spumoase. Se adauga faina, amidonul si praful de copt si se omogenizeaza. Se
Blatul:
Se bat ouala si zaharul, la bain marin, pana devin consistente si spumoase. Se adauga faina, amidonul si praful de copt si se omogenizeaza.
Se intinde aluatul intr-o tava acoperita cu hartie pentru copt si se da la cuptor pentru 10 - 12 minute.
Se rastoarna foaia pe un prosop presarat cu zahar, indepartezi hartia de copt, se inveleste in prosop si se lasa la racit.
Umplutura:
Se dizolva gelatina si se amesteaca cu sucul de lamaie, si coaja rasa de lamaie. Se bate smantana si zaherul pana se intaresc si apoi se adauga acest amestec peste cel cu gelatina.
Se intinde cremapeste blat, se ruleaza si se lasa la racit timp de o ora.
Se decoreaza fiecare felie de zahar pudra, si / sau cu sos de ciocolata sau sirop de dulceata.
Alte retete cu mere gasiti aici:
Prajitura Maya cu mere si crema de brinza ,
Prajitura cu mere,
Foietaj cu mere

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii