Blatul: Se bat ouala si zaharul, la bain marin, pana devin consistente si spumoase. Se adauga faina, amidonul si praful de copt si se omogenizeaza. Se
Blatul:
Se bat ouala si zaharul, la bain marin, pana devin consistente si spumoase. Se adauga faina, amidonul si praful de copt si se omogenizeaza.
Se intinde aluatul intr-o tava acoperita cu hartie pentru copt si se da la cuptor pentru 10 - 12 minute.
Se rastoarna foaia pe un prosop presarat cu zahar, indepartezi hartia de copt, se inveleste in prosop si se lasa la racit.
Umplutura:
Se dizolva gelatina si se amesteaca cu sucul de lamaie, si coaja rasa de lamaie. Se bate smantana si zaherul pana se intaresc si apoi se adauga acest amestec peste cel cu gelatina.
Se intinde cremapeste blat, se ruleaza si se lasa la racit timp de o ora.
Se decoreaza fiecare felie de zahar pudra, si / sau cu sos de ciocolata sau sirop de dulceata.
Alte retete cu mere gasiti aici:
Prajitura Maya cu mere si crema de brinza ,
Prajitura cu mere,
Foietaj cu mere
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii