Se separa ouale,albusurile se bat spuma tare. Se adauga zaharul si bat din nou.apoi punem galbenusurile si amestecam, urmeaza faina+praful de copt si
Se separa ouale,albusurile se bat spuma tare.
Se adauga zaharul si bat din nou.apoi punem galbenusurile si amestecam, urmeaza faina+praful de copt si amidonul si o incorporam usor cu o paleta.
Se toarna amestecul in tava cu hartie de copt si se baga la cuptor,la 185 grade.
Se ruleaza imediat ce am desprins hartia intr-un prosop.
CREMA
Se amesteca branza cu zaharul,gelatina.
Se bate smantana bine si se amesteca in ea cate o lingura din branza.
Se intinde o parte din crema pe foaie si pun deasupra visinele.
Ruleaza si unge cu restul de crema ramasa si decoreaza dupa chef
Pofta buna!
Reteta Rulada cu visine si crema de branza dulce a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro
Alte retete de rulada gasiti aici:
Rulada Budapesta,
Rulada cu frisca si gem de caise,
rulada cu dulceata
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteO mancare gustoasa in sezonul rece
Iepure cu cartofi la cuptor• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Un fel principal sau o cină generoasă cu ce avem prin frigider și cămară! Cu un pic de răbdare veți prepara...
Cartofi umplutiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii