Rulada cu visine si crema de branza dulce

Se separa ouale,albusurile se bat spuma tare. Se adauga zaharul si bat din nou.apoi punem galbenusurile si amestecam, urmeaza faina+praful de copt si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie
Rulada cu visine si crema de branza dulce

Ingrediente

  • pt rulada:
  • 4oua
  • 100g zahar
  • 1plic zahar vanilat
  • 1plic praf de copt
  • 100g faina
  • 25g amidon
  • putina coaja de lamaie razuita
  • pt crema:
  • 250g quark(crema de branza)
  • 200ml smantana pt frisca
  • 80g zahar
  • 3 foi gelatina pregatita cf.instructiunilor de pe plic
  • visine
  • ciocolata pt decor

Mod de preparare

Se separa ouale,albusurile se bat spuma tare.

Se adauga zaharul si bat din nou.apoi punem galbenusurile si amestecam, urmeaza faina+praful de copt si amidonul si o incorporam usor cu o paleta.

Se toarna amestecul in tava cu hartie de copt si se baga la cuptor,la 185 grade.

Se ruleaza imediat ce am desprins hartia intr-un prosop.

CREMA

Se amesteca branza cu zaharul,gelatina.

Se bate smantana bine si se amesteca in ea cate o lingura din branza.

Se intinde o parte din crema pe foaie si pun deasupra visinele.

Ruleaza si unge cu restul de crema ramasa si decoreaza dupa chef


Pofta buna!

Reteta Rulada cu visine si crema de branza dulce a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro

Alte retete de rulada gasiti aici:

Rulada Budapesta,

Rulada cu frisca si gem de caise,

rulada cu dulceata

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc